Heb je ervaring met het zelfstandig aanbrengen van brandwerende afdichtingen en plaatsen van brandkleppen? Dan zijn we op zoek naar jouw als applicateur brandveiligheid!

Wat ga je doen?
Als applicateur brandveiligheid werk je  met name voor ziekenhuizen, zorginstellingen en scholen. De werkzaamheden zijn, net als de projecten, divers: afwerken van kabelgoten, cv-leidingen, afdichten van sparingen en allerlei bijkomende werkzaamheden. Deze verscheidenheid in werkzaamheden maakt het werken bij Van Waning Bouw afwisselend, leuk en leerzaam.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Wij zoeken een kandidaat met verstand van bouwkundige brandveiligheid en de eisen hiervoor. Jij bent communicatief vaardig en hebt een goed inlevingsvermogen in de wensen en belangen van de klant.

Wij verwachten minimaal:

  • Ervaring in de bouwkundige brandveiligheid;

  • Woonachtig omgeving Rotterdam;

  • Spreekt de Nederlandse taal;

  • Herkent zich in de kernwaarden Bescheiden, Betrokken en Betrouwbaar.

Wie zijn wij?

Van Waning Bouw is een Rotterdams familiebedrijf. Wij werken met 25 collega’s in de Utiliteitsbouw en realiseren projecten met onze 3 Klantteams: Zorg & Onderhoud, Bouwkundige Brandveiligheid en Projecten. Onze opdrachten komen van onze relaties, aanbestedingen en bouwteams.

Waar kom je te werken?
Van Waning Bouw is gevestigd in Capelle a/d IJssel. De applicateur werkt vaak op vaste locaties. De projecten die Van Waning Bouw realiseert bevinden zich met name in de regio Rotterdam.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een meer dan goed salaris en arbeidsvoorwaarden te bieden hebben.

Van Waning Bouw is een betrokken familiebedrijf waar de mensen centraal staan. Er is persoonlijke aandacht, maar we bieden ook een grote mate van zelfstandigheid. We bekijken samen hoe jij je het best kan ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak.

Iedere maand komen we met het gehele bedrijf bij elkaar om de ontwikkelingen binnen het bedrijf te bespreken. Ook worden er regelmatig activiteiten georganiseerd door de personeelsvereniging. Kernwaarden van ons personeel zijn: Ondernemend, sociaal en betrouwbaar.

Wil je werken bij Van Waning Bouw?
Solliciteer hieronder.